Παναθηναϊκόσ Βολοσ : 2orbjvsu0r2ncm : Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»!

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»! Βόλος παναθηναϊκός super league 4η . Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. P9j91erkdw0ozm
P9j91erkdw0ozm from www.newsit.gr
Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»! Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. Βόλος παναθηναϊκός super league 4η .

Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»! Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. Βόλος παναθηναϊκός super league 4η .

Βόλος παναθηναϊκός super league 4η . Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»!

Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Nfardnboq Netm
Nfardnboq Netm from www.trifilara.gr
Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Βόλος παναθηναϊκός super league 4η . Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»!

Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»!

Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»! Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Βόλος παναθηναϊκός super league 4η . Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν.

Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»! Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Βόλος παναθηναϊκός super league 4η . Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. 4flpj Bepv7txm
4flpj Bepv7txm from www.to10.gr
Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»! Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Βόλος παναθηναϊκός super league 4η .

Βόλος παναθηναϊκός super league 4η .

Βόλος παναθηναϊκός super league 4η . Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»! Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Παναθηναϊκόσ Βολοσ : 2orbjvsu0r2ncm : Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»!. Ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον παναθηναϊκό κόντρα στον βόλο, σκοράροντας τέσσερα γκολ και έχοντας ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τα απολαυστικά highlights της «πεντάρας»! Με τον πλέον εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της super league. Μόλις στο 3ο λεπτό, ο παναθηναϊκός με τον καρλίτος πίεσε στην πρώτη πάσα και την επιστροφή της μπάλας στον κλέιμαν. Βόλος παναθηναϊκός super league 4η .